SOCIAL MEDIA DEN HAAG

Social media beheer en social media marketing in Den Haag

Over social media Den Haag

Social media Den Haag is onderdeel van Surlinio Social Media, een bedrijf dat in 2013 is opgericht en zich richt op social media beheer, het bouwen van responsive (mobiel-vriendelijke) websites en social WiFi.

Ons team heeft verstand van social media. Van het opzetten van een social media kanaal tot het volledige beheer van social media inclusief campagnes en/of webcare. Ook verzorgen we op aanvraag workshops en presentaties voor bedrijven en instellingen over social media en de maatschapplijk invloed van de diverse social media kanalen.

Social media beheer

Maakt jouw bedrijf in Den Haag of omgeving al gebruik van de verschillende social media kanalen die aangeboden worden? Zo niet dan is dit zeker aan te raden! Social media is ongekend populair, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Zo ook bij concurrerende bedrijven in jouw branche, dat betekent dat zij op dit gebied voorlopen.

Het succes op social media gaat gepaard met betrokkenheid en interactie en dat kost tijd. Een consistente social media strategie is niet iets waar je 'eventjes' mee bezig bent. Geen tijd of kennis om je eigen social media te beheren? Geen paniek wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP

Social media in Den Haag

Social media De PaapWij beheren voor een groot aantal Haagse bedrijven de social media kanalen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de Clarks, Donna Gelateria, Di Sopra, De Haagsche Bluf, De Paap en vele anderen.

Kijk voor een uitgebreid overzicht op de website van Surlinio social media.

Social media marketing

Wij beheren de social media kanalen voor vele Haagse bedrijven. In de meeste gevallen Facebook, maar we bouwen ook professionele en representatieve Twitter- en Instagram accounts en LinkedIn profielen. Hieronder een aantal redenen om nu met social media te starten.

Vergroten naamsbekendheid

Door gebruik te maken van social media vergroot je de online presence van je bedrijf. Door het bereik van je merk of product te vergroten, zullen potentiele klanten jouw merk- of productnaam eerder herkennen.

Beïnvloeding koopgedrag

Het social media netwerk van consumenten heeft invloed op het koopgedrag. Consumenten die merken/producten op social media volgen, kopen en bevelen die producten eerder binnen hun eigen netwerk aan.

Traffic genereren

Als je in je berichten op bijvoorbeeld Twitter of Facebook een link plaatst naar je website, dan zullen via social media-platforms (potentiële) klanten je website bezoeken en wellicht geïnteresseerd raken in je bedrijf.

Niche marketing

Niche marketing is veel makkelijker geworden sinds de opkomst van social media. Er kan gericht geadverterd worden op interesses en demografische kenmerken, bijvoorbeeld alle vrouwen tussen 20 en 25 in Den Haag.

Input voor productontwikkeling

Door het continu monitoren van je social media kanalen krijg je inzicht in de wensen van je klant. Deze input kan daarna uitstekend gebruikt worden voor het innoveren van bestaande en toekomstige producten.

Branding

Door de combinatie van specifieke doelgroep targeting en de interactiemogelijkheden die veelal ontbreken op corporate websites, is social media advertising een uitstekende manier om de online merkbeleving te verhogen.

Wat zeggen onze Haagse klanten